Polabiny cup 2016 – MINI žačky

13.06.2016 20:55

O víkendu jsme vyrazili na poslední turnaj letošní sezóny a mise byla opět úspěšná.

Žirovnická házená byla zastoupená v obou kategoriích, a to v mini žačkách a mladších žačkách. Minky vybojovaly zlato a mladší žačky se umístily na krásném třetím místě

 

Minižačky jely v obvyklé sestavě a doplnily je hráčky Krásná a Kalců, které trénují krátce a mají za sebou teprve jeden turnajový start, a to na domácím dubnovém turnaji.

Účast na turnaji měla za úkol zapracovat nové hráčky do týmu a dát šanci především střídajícím hráčkám, což nepovedlo. Holky ze základní sestavy rozehrávaly zápasy a pomáhaly dobrými nahrávkami i hráčkám, které se zatím tolik samostatně neprosazují.

 

Turnaj jsme pojali jako hezké ukončení úspěšné sezóny, v pátek se holky vyřádily v bazénu, po sobotních utkáních se zapojily do víceboje a v neděli po vybojovaném zlatě jsme šli hojně podpořit naše mladší žačky.

 

Statistiky: DHK Slavoj Žirovnice

 

* Jiskra Havlíčkův brod 17:5

* DHK Pardubice A 11:0,

* DHK Pardubice B 8:0,

* HC Háje Praha 11:1

* Tatran Bohunice 11:0

* Zora Olomouc 8:7

 

 

Turnaje se zúčastnily: Křeslová Kateřina – brankařka 1, Krásná Nela, Čechová Aneta 1, Brtníková Kamila, Papáčková Katka 1, Brabcová Adéla 21, Heřmánková Barbora 21, Coufalová Zuzana 7, Hemberová Lucie 7, Hemzová Anna 5, Kalců Simona 2.

 

Celému týmu patří velké poděkování za skvělé výsledky a výbornou reprezentaci klubu J

 

IB