Memoriál Radky Holečkové (Slavie Praha)

22.05.2016 21:34

Dne 21.5.2016 jsme se účastnili turnaje Memoriálu Radky Holečkové v Praze na Slávii. Na turnaj jsme odjeli ve velmi omezeném počtu 8 hráček kategorie mladší žákyně a jednou mini žákyní, protože ostatní hráčky daly předost jiným aktivitám. Turnaj byl dosti náročný neboť se hrálo 2x 15 minut a počasí nám přálo více než dosti, kdy sluníčko pálilo a pálilo.

Postupně jsme se utkali z týmy Sokol Kobylisy II, kdy jsme zápas vyhráli 20:9, dalším týmem byl tým Slavie „B“ zápas jsme vyhráli 15:7, pak jsme nastoupili na tým Slavie „C“ což byl tým starších žaček Slávie. Zápas jsme vyhráli 12:7 Předposlední zápas jsme sehráli s favoritem turnaje Slavií „A“ poločas jsme odehráli nerozhodně 6:6, pak nám ale došli síly a zápas prohráli 8:12. Poslední zápas jsme odehráli s naším soupeřem z krajské soutěže týmem z Havlíčkova Brodu tento zápas jsme také vyhráli 12:7 a skončili na suprovém 2 . místě.

Na turnaji jsme měli vyhlášenou nejlepší střelkyni celého turnaje, kterou se stala Kristýna Coufalová s35 góly a doplnila tak trio nejlepší brankářky „Kachny“ a hráčky Verdy Holečkové obě z týmu Slavie „A“.

Nutno podotknou, že naše výsledky pocházely z výborné obrany na které se podílely stejnou mírou a kolektivní pomocí všech hráčky.

Sestava/góly

Jelínková Petra (brankářka), Doskočilová Tereza (1), Coufalová Kristýna (35), Randlíková Lucie (2), Rafflová Vlaďka (10), Šimková Tereza (6), Coufalová Zuzka (1), Čechová Kristýna (8), Zachová Jana (2).

ZC.