IV.turnaj v Jindřichově Hradci

12.12.2014 09:08

V neděli 14.12.2014 v Jindřichově Hradci se odehrál poslední turnaj podzimní části krajské soutěže házené mladších žaček. Tým nastoupil bez stále zraněné Terky Šimkové, ale jináč v kompletní sestavě. Před tímto turnajem jsem měli tříbodový náskok před druhým Jindřichovým Hradce a tento náskok jsme chtěli ještě zvětšit a odskočit tak o 5 bodů.  Právě hned první zápas jsme odehráli s Jindřichovým Hradcem a zápas jsem vyhráli 13:12. Největším problémem nám jako vždy dělala hráčka s číslem 10 Natálie Maxová, která nám nastřílela 7 gólů.

                Další zápas jsme odehráli s Ledčí nad Sázavou, kdy naše brankářka Petra Jelínková si šla zahrát do pole a v bráně jí zastoupila Kristýna Coufalová. Zápas jsme vyhráli jednoznačně 21:0. Toto vítězství bylo však povinností, protože hráčky z Letče přijely ve velmi oslabeném složení a zároveň jsou tvořeny převážně minižačkami.

                Třetí zápas jsme nastoupili proti Hav. Brodu. Tento zápas jsme jednoznačně prohráli 7:15. Příčinou této prohry byla výborná příprava Hav. Brodu, a naše podcenění soupeře. Dále si holky nechaly zápas zprotivit špatnými výroky rozhodčí, kdy uznala proti nám v prvním poločase hned 3 góly, které byly stříleny již v brankovišti, nepískala technické chyby, hru nohou aj. Nedá se říci, že rozhodčí nadržoval soupeři, ale jedná se o mladou rozhodčí, která ještě nemá tolik zkušeností a především zápas pískala sama. Nic méně oba týmy na tomto byly stejně a nechceme se na toto vymlouvat. Nehráli jsem svojí hru, holky vše dělaly bez pohybu, chyběla nám střelba a když už jsme se k ní dostaly, střela skončila u výborně připravené brankářky H.B. Máme tedy co vylepšovat a snad další zápasy budou lepší.

                Poslední zápas jsme sehráli proti Velkému Meziříčí. Tento zápas byl podobný jako s Ledčí n S. a zápas jsme vyhráli 25:5.

                Podzimní část jsme tedy vyhráli, kdy nad J.H. máme 3 bodový náskok a na H.B. dokonce 6 bodový náskok. Jarní část bychom chtěli vylepši přípravou na zimních turnajích které odehrajeme 10.-11. ledna ve Velkém Meziříčí, 21.-22. února v J. Hradci a 14.-.15. března na domácí půdě v Žirovnici. Snad se nám příprava a turnaje vydaří.  Budeme rádi, když nás přijdete podpořit.

                Závěrem patří poděkování všem rodičům kteří nám pomáhají  a to jak na trénincích tak na dopravě na turnaje.

                Všem přejeme krásné prožití vánočních svátků a těšíme se na další spolupráci v novém roce 2015.