IV. kolo krajské soutěže Vysočiny mladších žaček

16.05.2015 21:20

V. kolo jarní části soutěže probíhalo ve Velké Meziříčí. I tento turnaj patřil mezi nevydařené, holky nehrály týmově, což bylo hodně znát a vidět na průběhu hry. Holky dokonce se štěstím po poločase remízovaly s Vel Meziříčím 6:6 a to když po 2 minutách dokonce prohrávaly 3:1. Z turnaje jsme si nakonec odvezli povinné 4 body, ale vzhledem k tomu, že H.B. byl stále oslaben o jednu z nejlepších hráček týmu Míšu Líbalovou, tak to bylo tak trochu zklamání.

Na tomto turnaji byl přítomen pouze 1 rozhodčí, který odpískal sám celý turnaj. Nechci se zlobit na rozhodčí, ale právě jeho únava byl jedním z důvodů prohry s Hav. Brodem a to když uznala 2 góly z přešlapu, který asi nemohla vidět neboť se po hřišti spíše ploužila a zápasy pískala většinou z středového kruhu. Nad tímto by se měli zamyslet kompetentní osoby, neboť bez dobrých rozhodčích se z pěkných turnajů stává fraška.

Sestava (góly) :

Brankářka Jelínková P. Vacatová Aneta Hráčky Houserová M. (1) Doskočilová T. (1) Rafflová V. (7), Šimková T. (4), Mitasová D. (2), Čechová Kristýna (12), Waldová D. (5), Berounská Z. (13), Houdková S. (0) Poláčková D (0)

Výsledky:

Žirovnice – J. Hradec 6 : 12

Žirovnice – Ledeč nad Sázavou 16 : 3

Žirovnice – Hav. Brod 7 : 9

Žirovnice – Vel. Meziříčí 16 : 8